کد خبر: ساخت-نيروگاه-بومي-افتخار-بزرگ-صنعت-برق
۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۳۰
ساخت نيروگاه بومي افتخار بزرگ صنعت برق كشور است

به گزارش  گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید علی آقازاده افزود: بومی‌سازی فناوری و خدمات فنی و مهندسی در کشور علاوه بر کاهش هزینه و صرفه‌جویی‌های ارزی، خنثی‌سازی تحریم‌ها را به دنبال دارد که این مهم در ساخت نیروگاه صیناکو در ساوه متجلی شده است.

وی ادامه داد: اگرچه امکان دور زدن تحریم‌ها برای واردات تجهیزات فنی و مهندسی به کشور وجود دارد، اما بومی‌سازی کردن این مهم علاوه بر بی‌اثرکردن تحریم‌ها، زمینه خودکفایی و استقلال هر چه بیشتر کشور را فراهم می‌کند.

استاندار مرکزی اظهار داشت: تابستان امسال با وجود گرمای بسیار و افزایش مصرف برق، خاموشی برنامه‌ریزی شده ناشی از کمبود این انرژی رخ نداد که این مهم حاصل تلاش صنعتگران صنعت برق کشور است و در کنار آن ارتقای فرهنگ صرفه جویی مردم است و باید قدردادن همکاری‌های مردمی بود.

آقازاده اظهار داشت: اگر فرهنگ صرفه‌جویی در تمام زمینه‌های برق، آب، گاز، نفت، بنزین و مواد غذایی در جامعه نهادینه شود بدون شک می‌توان شرایط سخت اقتصادی را به بهترین شکل ممکن پشت سر گذاشت.

وی درخصوص طرح‌های بهره‌برداری شده برق‌رسانی در استان مرکزی نیز گفت: طرح های مذکور می‌تواند در زیرساخت‌ها و توسعه استان در بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی و ایجاد اشتغال موثر باشند و بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال دیگر طرح برق‌رسانی در دستور کار قرار دارد که به مرور بهره برداری خواهد شد.

استاندار مرکزی بیان کرد: تاسیس و ایجاد نیروگاه‌های برق توسط بخش خصوصی می تواند کمک بزرگی به صنعت برق و دولت باشد و قطعا در احداث نیروگاه های کوچک از بخش خصوصی حمایت خواهیم داشت. وی افزود: شرکت های برق استان مرکزی به تعهدات و وظایف خود به خوبی عمل کردند.

در این آیین نیروگاه ۲۰ مگاواتی «صیناکو» در مجاورت شهرک صنعتی ساوه، پست برق ۲۰-۶۳ شهر شهباز شازند، پست برق ۲۰-۶۳ دودهک دلیجان و پست سیار «زاویه زرندیه» با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۶۰ میلیارد ریال بهره‌برداری شد.

حوزه برق منطقه ای باختر سه استان همدان، لرستان و مرکزی با ۷۷ هزار کیلومتر مربع مساحت، پنج میلیون نفر جمعیت و ۲ میلیون مشترک را در بر می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha